Digikasvatus partiossa

Digikasvatus partiossa -projektin tavoitteena on vahvistaa partiolaisten digitaitoja sekä hyödyntää kohderyhmän ajatuksia tekeillä olevan sähköisen aktiviteettikortin ja tulevien partiosovellusten rakentamisessa.

Digikasvatus partiossa -projekti nivoutuu tiiviisti yhteen parhaillaan tekeillä olevan sähköisen aktiviteettikortin kanssa. Sähköinen aktiviteettikortti -sovellus mahdollistaa tulevaisuudessa tehtyjen aktiviteettien merkitsemisen sovellukseen ja oman partiopolun etenemisen seuraamisen helpolla ja hauskalla tavalla.

Tervetuloa koulutukseen!

Projektin puitteissa järjestetään kevään 2018 aikana kolme sovellussuunnitteluun liittyvää koulutusta ympäri Suomen. Koulutuksissa tutustutaan muun muassa sovellusten ideointiin, vaatimusmäärittelyn työstämiseen, markkinoinnin ja käyttöönoton suunnitteluun ja paljon muuhun! Koulutuksissa ei koodata, vaan keskitymme sovelluksen syntymiseen käyttäjän tai asiakkaan näkökulmasta.

Koulutukseen osallistujat pääsevät myös vaikuttamaan sähköisen aktiviteettikortin ominaisuuksiin, sillä haluamme, että mahdollisimman monen ääni pääsee sen suunnittelussa kuuluviin. Koulutukset järjestetään maaliskuun aikana ja ne on tarkoitettu kaikille 15-22-vuotiaille. Esitietoja ei tarvitse!

Koulutukset järjestetään

Tarkemmat paikkakuntakohtaiset tiedot löydät koulutusten omilta sivuilta! Matkakuluja korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaan tarpeen vaatiessa, ja koulutuksissa tarjotaan lounas ja päiväkahvit. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Myös muut kuin partiolaiset ovat tervetulleita-riittää, että on kiinnostunut digitaalisista palveluista ja niiden kehittämisestä!

Lisätietoja antaa Anni Schalin sähköpostilla tai puhelimitse klo 9-16 (anni.schalin@partio.fi, 0447660358).

Luokittelu: