Partiorekisteri Kuksa

 

Partiorekisteri Kuksa on partiolaisten yhteinen työkalu, jota käytetään laajasti erilaisten toimintojen hallintaan ja tukemiseen. Rekisteriä ylläpitää Suomen Partiolaiset ja sen tarkempi käyttötarkoitus on kuvattu rekisteriselosteessa. Kuksaan voi jokainen partiolainen ja hänelle rekisteriin lisätty huoltaja kirjautua rekisteröitymisen jälkeen muokkaamaan omia ja huollettava tietoja. Partiorekisterissä ilmoittaudutaan myös tapahtumiin, pidetään koulutus-, ansiomerkki- ja ohjelmarekisteriä. Järjestelmän kautta voi hoitaa myös laskutuksen.

 Kirjaudu Kuksaan

Ajankohtaista

Sivuja päivitetään!

Kuksan ohjeita ja ohjesivustoa päivitetään. Ohjeet löydät jatkossa Lippukunta-sivuston alta. Poislukien piirien ja keskusjärjsetönohjeet, joille tehdään paikka Jemmaan. Pahoittelut puutteellisista ja sekavista sivuista.

Jäsenlaskutus 2018

Jäsenlaskutus on aloitettu uusista jäsenistä syyskuun alkupuolella. Jäsenlaskutus tapahtuu viikoittain aina kesäkuun lopulle saakka. Vanhojen jäsenten laskutus tapahtuu marraskuun alussa. Jäsenmaksuista löydät tietoa lisää jäsenpalvelusivuilta. Jäsenpalvelut

Ohjeita Partiorekisteri Kuksan käyttöön

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna