Kuksa - Ohjeita huoltajalle

  Huoltajan ohje pdf-muodossa

 Kirjaudu Kuksaan

18.9.2017 vj

 Oikeus:              Huoltaja

 Huoltajan ohje

 Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.

 Huoltajalla, jos hän ei ole partiolainen itsekin, on partiorekisteri Kuksassa samankaltainen henkilötietosivu kuin partiolaisilla, tosin ilman jäsenyyttä lippukuntaan. Eli hänet on liitettynä vain huollettaviinsa.

TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

nämä huoltaja voi tehdä itse

  • omien yhteystietojen muutokset Kuksaan
  • huollettavan yhteystietojen muutokset Kuksaan
  • huollettavan jäsenkortin tallentaminen/tulostaminen
  • huollettavan ilmoittamisen partiotapahtumiin

 nämä huoltajan tulee ilmoittaa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalle

  • huoltajan lisääminen
  • jäsenlajin muutokset (perheessä useampia partiolaisia)
  • partiosta eroaminen
  • uusien jäsenten liittyminen

 Huoltajaksi ilmoittautuminen

1. vaihtoehto: Ilmoita huoltajuudesta lippukuntaan

Jos sinulla on alaikäisiä partiolaisia huollettavana, pyydä lippukuntaa lisäämään itsesi huoltajaksi kaikille huollettavillesi. Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa tiedot rekisteröitymistä varten.

 2. vaihtoehto: Liity-sivusto

Jos olette lisäämässä partiolaista mukaan partioon Liity-partioon -sivuston kautta, on samalla mahdollisuus liittää huoltaja uuteen jäseneen. Jäsenen tietojen lisäämisen jälkeen paina Lisää huoltaja -painiketta.

Rekisteröityminen

Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa ohjeet ja tiedot rekisteröitymistä varten. Voit kysyä tietoja (huoltajanumero ja sähköposti) myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.

 Huomaa, että sekä partiolaisella, että huoltajalla on omat numeronsa. Jäsenellä jäsennumero ja huoltajalla huoltajanumero. Huoltajan sähköposti saa olla vain huoltajan tiedoissa, sitä ei saa lisätä huollettavan tietoihin.

 Rekisteröityminen aloitetaan menemällä osoitteeseen kuksa.partio.fi. Suosittelemme käyttämään Chromen tai Firefoxin uusia versioita.

 

 

Kirjautuminen

Kirjautuminen partiorekisteri Kuksaan alkaa menemässä sivulle kuksa.partio.fi. Riippuen rekisteröitymisvaiheessa valitsemastasi kirjautumistavasta, valitse tässä sama kirjautumistapa.