Partion Ystävät

Haluuako lippukuntanne hyvän ja helpon tavata saada vuosittaista lisätuloa? 

Partion Ystävät lyhyesti

Partion Ystävät ovat partion vuosilahjoittajia, jotka tukevat lahjoituksellaan harrastustakuun toteutumista. Käytännössä se tarkoittaa, että Partion Ystävien lahjoitukset käytetään SP:ssä ja piireissä esimerkiksi jäsenmaksuvapautuksiin, aikuisten kouluttamiseen tai selkokielisiin materiaaleihin. Lisää tietoa lahjoituskohteista löydät täältä

Kukin Partion Ystävä voi myös tehdä haluamansa suuruisen lahjoituksen esimerkiksi omalle vanhalle lippukunnalleen. Teidän kannattaakin kutsua vanhat jäsenenne Partion Ystäviksi esimerkiksi tätä kirjepohjaa käyttäen. Entisten jäsenten lisäksi mahdollisia lahjoittajia ovat esimerkiksi lippukuntanne muihin sidosryhmiin kuuluvat henkilöt. Voittekin kysyä, saisitteko lähestyä yhteistyökumppanienne jäseniä tukipyynnöllä.  Tukipyynnössä kannattaa kertoa mahdollisimman tarkasti, mihin tahtoisitte käyttää mahdolliset lahjoitusvarat. 

Alkuun pääsette esimerkiksi Parempi lippukunta-blogin ohjeita noudattamalla. Löydätte sieltä myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

 

Ryhdy Partion Ystäväksi

Jokaisella lapsella on oikeus ystävyyteen, yhteisöön ja harrastukseen, jossa on mahdollista kehittyä omaan tahtiin ilman suorituspaineita. Hyvä harrastus on paras keino torjua yksinäisyyttä. Oletko valmis auttamaan? Siirry osoitteeseen https://www.partio.fi/tue-toimintaa/partion-ystavat.

Lisätietoa: Suomen Partiolaisten yhteyskoordinaattori Heini Kaasalainen, heini.kaasalainen@partio.fi, 044 714 7420.