Digitaaliset palvelut

Tietojärjestelmät ja digitaaliset palvelut

Suomen Partiolaiset tarjoaa partiolaisille, partiolippukunnille ja -piireille sekä partion vapaaehtoisille erilaisia digitaalisia palveluja ja yhteiset tietojärjestelmät. 

Partiolaiset päivittävät partiorekisteri Kuksassa jäsentietojaan ja ilmoittautuvat erilaisiin tapahtumiin. Partiolippukunnat ja -piirit käyttävät sitä esimerkiksi tapahtumahallintaan, ansiomerkkien hakemiseen, adventtikalenterikampanjaan ja laskutukseen.  

Kaikille partion vapaaehtoisille tarkoitettu Office 365 -työympäristö mahdollistaa modernit työvälineet. Jemma-intranet on partion sosiaalinen intranet, jota käytetään myös dokumentinhallintaan. Yammerissa, partion sosiaalisessa mediassa, viestit muille partion vapaaehtoisille. Teams on tarkoitettu ryhmätyöskentelyyn ja keskusteluihin Skypen tavoin. Partiolippukuntien vapaaehtoiset voivat luoda itselleen Office 365 -käyttäjätunnuksen keväällä. Ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

PartioMoodle on partion eoppimisympäristö. 

Huomaathan, että niin Kuksaan, Office 365 -ympäristöön kuin PartioMoodleenkin kirjaudutaan yhteisellä PartioID-tunnuksella. 

Em. palvelujen lisäksi kehitämme digitaalista partio-ohjelmaa sovelluksineen ja tuemme partiolippukuntia ja -piirejä viestinnässä ja markkinoinnissa

Asiakaspalvelu ja tietosuoja 

Suomen Partiolaiset valmistautuu muiden organisaatioiden tavoin tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin. Helmikuussa 2018 avataan partio.fi/tietosuoja -verkkosivu, johon kootaan kaikki aiheeseen liittyvät dokumentit ja yhteydenottotavat. Sivulle päivitetään myös käytännölliset partiolippukuntaohjeet. Kun kohtaat kirjautumisongelmia tai huomaat jossakin palvelussa kehittämismahdollisuuden, ota yhteyttä haluamallasi tavalla www.partio.fi/asiakaspalvelu. Vastaamme puhelimitse, sähköpostitse ja esimerkiksi Chat-palvelussa. 

Kun haluat antaa palautetta palveluistamme tai asiat eivät ole sujuneet toivotusti, ota yhteyttä mikko.lehtonen(at)partio.fi, niin ratkaistaan mahdolliset ongelmat yhdessä.